Η εταιρεία από την ίδρυση της μέχρι σήμερα διατηρεί συνεχόμενη ανοδική πορεία καταλαμβάνοντας εξέχουσα και ανταγωνιστική θέση στον χώρο που  δραστηριοποιείται.Όραμά μας είναι να αποτελέσουμε στρατηγικό συνεργάτη για κάθε επιχειρηματία που επενδύει συστηματικά στην ανάπτυξη της επιχείρησής του, δημιουργώντας μακροχρόνιες και ουσιαστικές συνεργασίες.

2021

Φτάνοντας τέλος στο σήμερα έχουμε καταφέρει να μπορούμε να διαφημίσουμε όλους τους πελάτες μας με τον τρόπο που αρμόζει στον καθένα εκτυπώνοντας τον λογότυπο του σε χάρτινες τσάντες,πλαστικές τσάντες,κορδέλλες,αυτοκόλλητα κ.λ.π σχεδιάζοντας μαζί τους την σκέψη τους προσβλέποντας στην ανάπτυξη της επιχείρησης τους.

Όραμά μας είναι να αποτελέσουμε στρατηγικό συνεργάτη για κάθε επιχειρηματία που επενδύει συστηματικά στην ανάπτυξη της επιχείρησής του, δημιουργώντας μακροχρόνιες και ουσιαστικές συνεργασίες.

Αποστολή μας είναι να προσφέρουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας, ολοκληρωμένες υπηρεσίες μέσω των συνεργατών μας έτσι ώστε να συμβάλουμε στην μέγιστη απόδοση του κεφαλαίου των πελατών μας.

2015

Ένισχύετε με καινούργια μηχανήματα για νέες προτάσεις προς τους πελάτες της με γνώμονα πάντα την πολύπλευρη εξυπηρέτηση τους.

Στόχος της εταιρείας ήταν και θα είναι πρώτα από όλα η καλύτερη εξυπηρετήση των πελατών της  στοχεύοντας την καλύτερη ποιότηταστην καλύτερη τιμή.

Αποστολή μας είναι να προσφέρουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας, ολοκληρωμένες υπηρεσίες μέσω των συνεργατών μας έτσι ώστε να συμβάλουμε στην μέγιστη απόδοση του κεφαλαίου των πελατών μας.
Η εταιρεία από την ίδρυση της μέχρι σήμερα διατηρεί συνεχόμενη ανοδική πορεία καταλαμβάνοντας εξέχουσα και ανταγωνιστική θέση στον χώρο που  δραστηριοποιείται.

2008

Ετσι η εταιρεία έχει πλέον καθετοποιηθεί εισάγοντας από πολλές χώρες και διαθέτοντας μια τεράστια ποικιλία σε  μοντέρνα χρώματα , διαστάσεις και ποιότητες όλων των τσαντών στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς.

2003

Έχοντας κατακτήσει ένα μεγάλο μερίδιο της αγοράς προχωράει στην κατασκευή ιδιόκτητων ευρωπαικών προδιαγραφών  εγκαταστάσεων 1700τετ.με ιδία κεφάλαια.

2000

Έχοντας αποκτήσει πλέον μεγάλη εμπειρία στον χώρο της εκτύπωσης στεγάζεται  σε ένα μικρό ενοικιαζόμενο χώρο 250τετ.αγοράζοντας μια δίχρωμη εκτυπωτική μηχανή και εισάγοντας την πρώτη ύλη από μεγάλους ευρωπαικούς οίκους.

1996

Μετέπειτα άρχισε να μπαίνει στα υλικά πολυτελούς συσκευασίας και να εξειδικεύετε στις εκτυπώσεις για την διαφήμιση των πελατών της καθώς και στα είδη γάμου και βάπτισης εισάγοντας ένα μεγάλο αριθμό προιόντων.

1993

Η εταίρεια Τσιόκα Ευτέρπη ιδρύθηκε το 1993,αρχικά με ένα μικρό κατάστημα  40τετ. που πουλούσε υλικά συσκευασίας στην 25ης Μαρτίου 79 στην κατερίνη.

Ίδρυση